Mára egy kis aktualitással készültem. Elvégre most vasárnap érkezik az előmikulási nemzetközi japán nyelvvizsga. Évente egyszer az egész világon, szóval nem kis alkalomról van szó!

A képsor abba az időbe repít vissza, amikor még mi is nyelvvizsgázgattunk. Természetesen az egyetemet ilyen tájban belengő rettegés és dögszag, csupán a résztvevők egészséges izgalmának volt köszönhető. A Nóryokushiken ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy békességet és nyugalmat árasszon a feladatokat megoldani igyekvő résztvevőknek. Mindnyájan emlékezhetünk a kellemes átvezető muzsikára a magnóhallgatásokkor, vagy a vicces feladatokra, amiknél semelyik válaszlehetőség nem tűnt helyesnek. Úgyhogy sok sikert mindenkinek, aki megy.

Addig is,

Tenki ga ii kara, szanpó simasó! – Remélem mindenki hallotta! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karoidai.blog.hu/api/trackback/id/tr183425939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k4ppa 2011.12.01. 12:34:03

haha- Vér fog folyni...

FukuzawaYukichi 2011.12.03. 22:56:32

szanpo!!! rövid o, az Isten szerelmére:(((
Hova kerültem????
süti beállítások módosítása