A Wellnes hétvége sorozat ezzel kezdetét veszi! A 2007-2009-ig tartó időszakban többször előfordult ugyanis, hogy látogatást tettünk Viktor természetes élőhelyén Sződligeten. A látogatásról megmaradt emlékeim darabosak ezért némi szürreális elemmel igyekeztem kipótolni az űröket. Tény, ami tény valamilyen úton, mindig torzulásig fajult a dolog. Pedig, amikor átszeltük Gomorrát (Göd) és Szodomát (Sződ) még nem is sejtettük, hogy milyen megmagyarázhatatlan eseményeknek leszünk tanúi.

A fogadtatáskor tálalt meglepetés cseppet sem meglepő. A fogyasztás ugyanis dinamikus fejlődésen ment keresztül. Első alkalommal négy főre egy tálca sör. Aztán három főre egy tálca, majd két főre egy tálca, majd négy főre két tálca plusz néhány üveg bor. Aztán végül három főre három tálca. Idővel elfogyott minden.  

A bejegyzés trackback címe:

https://karoidai.blog.hu/api/trackback/id/tr513387094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása