Elérkeztünk addig a pontig, ahonnan már csak szabad asszociációkra hagyatkozva lehet ábrázolni az események további alakulását. A helyzet és a megtorzult valóság mértéke is indokolja ezt. Eleinte Viktorék kutyáját a Ginát akartam belerajzolni, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudok normálisan kutyát rajzolni. Úgy tűnik hiányoztam az óvodából, amikor tanultuk. (Minden esetre, utólag azért Gina emlékének ajánlom, ezt a képsort. Jó kutya volt, és szerette megnyalni a földön alvó embereket...)

Az állapot tisztázása érdekében, Petinek a hajában két hal van, jobb kezében egy postaláda, a balban egy tyúk, a lábán pedig egy kutya. A haja azért néz ki így, mert felvette a Krisztus-hasonmás pozíciót.

Csak azért, hogy még egyszer tisztázzuk, ez ilyen formában nem történt meg. Viszont a szörnyű konfliktus, amit az jelentett, hogy erőforrásaink elapadtak, minden egyes alkalommal bekövetkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://karoidai.blog.hu/api/trackback/id/tr433391709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása