A legnagyobb bajba általában akkor kerül az ember, amikor leginkább tisztában van azzal, hogy nem szabad semmit sem elrontania. Ezt a helyzetet hívatott felidézni az alábbi fiktív szituáció, melynél azért cinkebb helyzet is adódott az évek során. Ha már a politikai példáknál tartunk, akkor álljon itt egy olyan...

Éppen néhány MIÉP-es társaságában söröztünk. (Megmagyarázhatatlan események következményeképp.) Amikor is az egyik kedves barátom csendben megjegyezte, hogy eljön még a nap, amikor Magyarország határait ismét kétszáz tenger mossa majd. A bejelentést néhány pillanatnyi kínos csend követte, miután az egyik MIÉP-es (valószínűleg a leginkább kvalifikált) felállt és semmibe révedő szemekkel, azt mondta: Igazad van, el fog jönni.

Minden olyan embert tisztelni kell, akinek álma van.

Így megy ez.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karoidai.blog.hu/api/trackback/id/tr93410268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása